Jag är egen företagare sedan 1992. Min nisch är problemlösning där jag kan använda min erfarenhet inom ekonomi och juridik. Ett praktiskt och resultatorienterat arbetsätt har varit min ledstjärna. Det viktigaste är att du som kund får det du behöver och vill ha och i rätt tid. Jag är van att ha stor spridning på mina uppdrag. Anpassning till nya förhållanden ger extra krydda i min profession.


Nu delas verksamheten in i två områden: Casenco Projektledning och Casenco Juridik. Det gör jag därför att arbetet inom Juridik kräver en annan fokusering än det mer affärsorienterade Projektledning.


Inom Juridik går jag ut med ett nytt erbjudande sedan mitt företag i ett uppdrag vunnit ett skadeståndsmål mot en kommun i Stockholmsregionen efter sex års processande i förvaltningsdomstolarna. Erfarenheterna från detta arbete har ett generellt värde och kan användas på andra ärenden och särskilt inom plan- och bygglagsområdet.


Inom Projektledning erbjuder jag nya kunder min medverkan i projekt inom regional utveckling inkl EU-finansierade projekt.

Välkommen att kontakta mig för mer information. Våra kontaktuppgifter finner du här längst ner.

Välkommen till Casenco Tjänsteutveckling

> PROJEKTValkommen_files/CT_Projekt.pdf
> JURIDIKValkommen_files/CT_Juridik.pdf

Casenco Tjänsteutveckling i Sörmland  •  Krikonvägen 5, 641 47 Katrineholm  •  Telefon 070-560 89 82  •  info@casenco.se

Copyright Casenco Tjänsteutveckling. All rights reserved. Webbproduktion info@enfactor.se